Bucatarie - Prezentare

In jos

Bucatarie - Prezentare

Mesaj  Admin la data de Joi Mai 17, 2012 11:23 pm

Gradinita beneficiaza de o bucatarie moderna, complet utilata, care respecta standardele impuse de autoritati (Sanepid), respectand fluxul tehnologic normal dar si normele privind alimentatia copiilor prescolari/scolari .
Furnizorii de alimente sunt atent alesi, iar produsele lor sunt livrate doar insotite de un certificat de calitate si conformitate.
Personalul bucatariei impreuna cu personalul medical al Gradinitei, alcatuiesc atat meniul zilnic in functie de ordonantele emise cat si meniurile alimentare specifice, pentru copiii cu probleme de sanatate.

Reguli privind alimentele aduse spre consum in Gradinita:

Introducerea de produse alimentare de orice natura, in incinta Gradinitei este interzisa.
Exceptie fac:
-produsele alimentare, aduse de parinti pentru a fi servite la sarbatorirea zilelor de nastere, in cadrul Gradinitei, care vor fi insotite de un certificat de calitate (valabil 24h) si care vor fi predate personal unui reprezentant al bucatariei institutiei, pana la ora 10.30
-produsele alimentare pentru cei care au alergii la anumite alimente, care vor fi predate personal unui reprezentant al cabinetului medical, urmand ca acesta sa sa se ocupe de repartizarea lor la bucataria institutiei.
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 21
Data de inscriere : 17/11/2011
Localizare : Bucuresti

Vezi profilul utilizatorului http://kiga.hitforum.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum